Wat fijn dat je er bent. Mijn naam is Eline van Boxtel-Pullens en samen met mijn man Maurice en kinderen Dagmar, Merle en Sverre woon ik in Dongen.

“Ik doe mijn spreekbeurt over de verloskundige.” Al sinds ik acht jaar oud was, ben ik gefascineerd door bevallingen. Later, tijdens mijn studie verloskunde, viel het me op dat er vaak zo weinig van dit bijzondere moment wordt vastgelegd. Zonde! Ik kwam in contact met Marry Fermont, dé fotograaf die geboortefotografie introduceerde in Nederland. Bij haar volgde ik de complete workshop Geboortefotografie en werd nog enthousiaster om bevallingen te vereeuwigen in woord en beeld.

Eline van Boxtel-Pullens

  • Geboren in 1986
  • Tekstschrijver
  • Geboortefotograaf
  • Oud-student verloskunde
  • Moeder

LEUK OM KENNIS TE MAKEN

De geboorte van jouw kindje wordt een van de meest bijzondere en intieme gebeurtenissen uit je leven. Ik vind het belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij mijn aanwezigheid. Daarom kom ik graag vrijblijvend bij je thuis langs voor een kennismakingsgesprek.

Vooraf kun je niet vastleggen hoe jouw bevalling verloopt. Toch ben ik benieuwd naar jouw voorbereiding, ervaring en wensen, zodat ik daar rekening mee kan houden. Loopt het helemaal anders dan je vooraf had verwacht? Geen probleem, ik leg de sfeer, de details en de emoties van jouw bevalling sowieso vast.

NEEM CONTACT OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK
Mijn werkgebied is maximaal 1,5 uur vanaf Dongen.

Zo dankbaar dat de mogelijkheid er überhaupt is om een fotograaf aanwezig te hebben in het ziekenhuis. En dan ook nog iemand die weet wat ze moet doen, je wensen respecteert en nagenoeg onzichtbaar is. Eline, ik hoop dat je nog vele reportages mag maken want dit wens ik echt elk gezin toe. De foto’s die je maakt zijn van onschatbare waarde. 

Jessica

moeder van Sies